L’artista vilafranquina Eulàlia Valldosera és la protagonista del Vinseum per la Festa Major

0
554
Foto: Vinseum.

El Vinseum celebra jornades de portes obertes del 29 d’agost al 2 de setembre

El Vinseum presenta, amb motiu de la Festa Major de Vilafranca, dues instal·lacions de l’artista vilafranquina Eulàlia Valldosera. ‘El període’ i ‘Som un sol cos’ són dues obres que marquen la trajectòria més internacional de l’artista visual i que per primera vegada es poden veure a Vilafranca del Penedès.

Amb aquestes instal·lacions, l’artista vol que l’espectador “pugui entendre la convivència entre objectes quotidians i tecnològics” i els mecanismes amb què produeix “moments de bellesa a partir d’objectes pobres, del dia a dia”. Es tracta, assenyalen des del Vinseum, d’una nova oportunitat per descobrir i redescobrir diverses de les seves obres al vi i els seus significats.

La mostra ‘Som un sol cos’ és una peça de la Col·lecció Nacional d’Art Contemporani que la Generalitat de Catalunya cedeix en dipòsit al Vinseum, amb l’objectiu que acabi formant part de la futura exposició permanent. Les instal·lacions romandran obertes al públic del 27 d’agost al 7 de novembre.

Com és habitual, per la Festa Major el Vinseum també celebra jornades de portes obertes. En aquest sentit, del 29 d’agost al 2 de setembre es pot visitar de forma gratuïta l’exposició permanent del museu.

FER UN COMENTARI