L’Arts i Natura Festival s’allargarà dos dies i inclourà 35 activitats

0
200

L’11 i 12 d’octubre la Masia d’en Cabanyes acollirà una nova edició de l’Arts i Natura Festival amb més de 35 propostes culturals i educatives adreçades al públic familiar. Enguany, com a novetat, el festival allarga les activitats durant dos dies.

El certamen, organitzat pel Consell Comarcal del Garraf i el Centre d’Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes, compta amb la col·laboració d’una trentena d’entitats (escoles, editorials, associacions, etc.) i té per objectiu fer valdre la cultura, l’art i la literatura.

L’Arts i Natura s’inaugurarà divendres a les nou del vespre amb Casa, una acció teatral protagonitzada per joves de la comarca que a través de diferents llenguatges escènics reflexionaran sobre el paper que juguem en el drama de les persones refugiades. Dissabte 12, a partir de les 10 del matí i fins a les vuit del vespre, hi haurà més de 35 activitats a l’aire lliure i als interiors de la Masia d’en Cabanyes, amb diferents fils conductors i protagonismes: la literatura, la música, l’art, els contes, etc. Presentació de llibres, contes musicats, contes amb tallers, concerts, espectacles musicals, màgia, poesia, tallers creatius, visites guiades, teatralitzades, jocs de pistes…

Com en anteriors edicions, el festival té un vessant solidari. Per això la recaptació de les entrades (4 euros per infant) es destinarà al Centre de Recerca del Càncer Infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu. A més, també hi haurà recol·lecta de productes d’higiene i aliments per l’Economat de Vilanova.

La Consellera de Patrimoni, Teresa Llorens va destacar que el festival “vol posar en valor el patrimoni de la nostra comarca, tot descobrint la Masia d’en Cabanyes i el s. XIX”.

FER UN COMENTARI