L’Assemblea de Som VNG aprova el relleu del regidor Enver Aznar

0
480

L’Assemblea general del partit local Som VNG, celebrada aquest dissabte a Vilanova i la Geltrú, ha votat el relleu de l’actual portaveu de la formació al plenari vilanoví, Enver Aznar, que deixarà la seva acta de regidor al ple del mes de juliol. Segons el codi ètic de la formació, Aznar no podria optar a encapçalar la candidatura un altra vegada -ja ho va fer el 2015 i el 2019-, i el canvi es fa amb l’objectiu de potenciar noves figures en els dos anys que queden de legislatura, segons han explicat des del partit. Així doncs, a partir d’ara, els nous portaveus de Som VNG seran Ester Franco, que ja és regidora des de l’any 2019 i Juanma Rodríguez, número 3 a la llista, que prendrà possessió del càrrec un cop Aznar deixi la seva acta.

D’aquesta manera la formació lila comença la preparació de les eleccions municipals de l’any 2023, on tenen pensat concórrer amb una candidatura plural i transversal, que sumi persones que comparteixen la necessitat d’un nou projecte de ciutat, han explicat des de Som VNG.

L’assemblea d’aquest cap de setmana també ha servit per fer balanç dels dos anys de mandat, Segons Som VNG, el govern municipal no ha fet res en polítiques d’habitatge, no ha pacificat el centre de la ciutat, i manté la gestió privada dels serveis municipals essencials, com la recollida d’escombraries o la neteja viària, “incomplint les promeses electorals i el seu pla d’acció”, han dit.

FER UN COMENTARI