L’associació #loverare organitza un concert familiar a benefici de La Marató de TV3

0
832

El pròxim 19 d’octubre a la tarda l’associació vilafranquina #loverare ha organitzat un concert familiar amb el grup Lali Begood al Casal de Vilafranca amb l’objectiu de recaptar fons per a La Marató de TV3, que enguany es destinarà a la investigació de les malalties minoritàries.

El concert començarà a les sis de la tarda i als accessos a la sala hi haurà dues urnes opaques perquè tothom que vulgui pugui fer el donatiu que desitgi. La cantautora Lali Begood arribarà a Vilafranca acompanyada de la seva banda de kindie rock per oferir l’espectacle “Oh-futur”, una proposta per a tota la família amb temes de funky, kid-hop, country, reggae, folk, rock, pop, cumbia i música balcànica. La Societat Principal El Casal col·labora amb l’esdeveniment cedint l’espai, mentre que el Servei de Pediatria de l’Alt Penedès ho fa portant el Capità Vitamines a l’esdeveniment.

#loverare és una associació nascuda a Vilafranca i que té per objectiu divulgar, sensibilitzar i aconseguir fons per a la investigació de les malalties minoritàries. L’entitat la van crear fa un any els pares de la Martina, una nena afectada per una malaltia anomenada Homocistinuria amb Acidúria Metilmalónica (CblC) que afecta una persona de cada 67.000 mil. Toni Rafecas, pare de la Martina, explica que quan es van assabentar que La Marató de TV3 d’enguany es dedicaria a les malalties minoritàries van decidir que farien una aportació econòmica: “per no fer-ho tan fred, hem pensat a organitzar el concert i així fer un acte més festiu i participatiu. Per les persones afectades per malalties rares, la investigació és l’única opció”, explica.

Des de la Societat El Casal el seu president, Miquel Àngel Garcia, es mostrava molt satisfet de poder col·laborar amb #loverare i recalcava que enguany col·laboraran en dos actes a benefici de La Marató, un espectacle de dansa i el concert de Lali Begood.

FER UN COMENTARI