Coincidint amb la commemoració del Dia Mundial contra el Càncer de Mama, l’Associació Marinada va donar 2.500 euros a la Unitat de Patologia Mamària del Consorci Sanitari del Garraf i de l’Alt Penedès.

Aquesta associació amb seu a Vilanova i molt implicada amb l’activitat del Consorci Sanitari del Garraf, ha aconseguit aquests fons a través de diverses iniciatives com la Cursa de Sant Silvestre de Canyelles o les Jornades de Familiars de Redbar. Els 3.500 euros s’invertiran en l’adquisició d’equipaments mèdics destinats al diagnòstic i la prevenció del càncer de mama.

L’Associació Marinada va ser creada el 2005 per dones que havien patit un càncer de mama i té com a objectiu donar suport a dones amb aquesta patologia i compartir experiències. Des del 2012 l’entitat dona coixins amb forma de cor a les dones que s’han sotmès a una intervenció de mama o de ganglis als centres del Consorci Sanitari del Garraf, per tal que se’ls col·loquin sota l’aixella i els ajudin a protegir el pit i l’aixella. També des de l’any passat, Marinada dóna al consorci unes bosses perquè les pacients que són intervingudes d’aquesta patologia hi puguin posar els drenatges; les bosses estan fetes a mà pel Grup Dona de Canyelles.

FER UN COMENTARI