Els jugadors de l'Atlètic Vilafranca celebrant l'ascens de categoria. / FE Atlètic Vilafranca

Dos gols d’Oriol Boada donen l’ascens als vilafranquins, que van conquerir el Josep Pons i Ventura en una final contra el Cubelles

L’Atlètic Vilafranca ha certificat l’ascens a Primera Catalana després de guanyar el Cubelles (1-2) en una final on els locals també es jugaven pujar de categoria. Ni la dolorosa derrota contra el Sitges, ni l’ambient hostil del camp del Cubelles van arronsar els de Josep Atsara, que es van mostrar sòlids en defensa i letals en atac.

Conscients que només s’hi valia a guanyar, a la primera meitat cap dels dos equips va voler assumir riscos innecessaris. La segona part del partit va tenir un nom propi: Oriol Boada, que va protagonitzar la seva millor actuació de la temporada. El de l’Atlètic Vilafranca va avançar l’equip al minut 51 i va sentenciar el matx al 65′, amb un doblet que el convertia en l’heroi de la tarda. El 0-2 va ser un gerro d’aigua freda pel Cubelles, que ja no va poder refer-se. Els de Caparrós no van trobar la manera de fer mal al mur vilafranquí fins al final del partit, amb un gol de Francesc Purti al 89′ que només va servir per maquillar el resultat.

Amb aquest resultat, el club vilafranquí ha acabat segon a la classificació general i tanca, així, una temporada espectacular. La Fundació Esportiva Atlètic Vilafranca ha fet història i la temporada que ve jugarà a Primera Catalana.