Laura Borràs (JxCAT) demanarà a l’Estat que el Quart Cinturó no destrossi el paisatge sadurninenc

0
731

Els regidors de Junts per Sant Sadurní s’han reunit amb la portaveu de JxCAT al Congrés i precandidata del partit a les eleccions al Parlament, Laura Borràs, per demanar-li que traslladi al Govern de l’Estat que el traçat del quart cinturó que s’està projectant no destrossi el paisatge sadurninenc i que no tingui un impacte negatiu pel Penedès. Aquesta petició l’han feta des de la Miranda d’Espiells, on Borràs ha pogut contemplar com afectaria el pas del quart cinturó per aquesta zona.

El portaveu de Junts per Sant Sadurní, Ton Amat, ha manifestat la voluntat de “traslladar a Madrid el consens que hi ha al territori davant d’aquesta obra que creiem innecessària” i ha recordat “que hi ha unes altres alternatives amb un cost econòmic molt més reduït que poden donar solució al problema que es planteja de l’enllaç d’Abrera amb l’autopista AP-7”.

Borràs s’ha compromès a traslladar aquesta petició al govern central i ha recordat que cal “ser nosaltres qui decidim quin és el país que volem, quina és la mobilitat que necessitem i de quina manera l’ordenem d’acord amb les vies que ja existeixen i la preservació de l’element paisatgístic”.

FER UN COMENTARI