L’autora penedesenca Ayla Hurst llança un crowdfunding per “Syrah”, la seva segona novel·la

0
376
L'autora, Ayla Hurst (Victoria Fernández)

Victoria Fernández (Barcelona, 1996), autora del llibre de relats “Las frikis también soñamos” (2020) i que publica sota el pseudònim d’Ayla Hurst, llança una campanya de micromecenatge per editar la seva segona novel·la, “Syrah”.

L’autora, criada i resident al Penedès, explica que aquesta obra serà la seva primera novel·la escrita en català, i que seguint el seu estil i marca personal busca reivindicar les dones “que s’allunyen dels estereotips de princesa en perill” i alhora posar en valor la pagesia, el paisatge i la viticultura.

“Syrah” s’ambienta entre vinyes penedesenques a principis del segle XIX, i la protagonista, la Jara, és una noia apassionada de la vinya i la viticultura que forma part d’una família d’ascendència gitana. La Jara haurà de defensar la seva finca, salvar la verema i afrontar un error del passat des del petit poble fictici de Sant Jordi del Penedès, amb el suport de les seves germanes, el seu pare i l’euga Syrah, que dona títol al llibre. Fernández apunta que l’obra “és una història sobre l’origen del vi i del cava on no hi faltaran els romanços, les traïcions, les intrigues i la presa de decisions entre l’amor per les vinyes i la llibertat”.

La campanya de micromecenatge, impulsada a través de la plataforma Verkami, té per objectiu aconseguir 3.000 euros en una quarantena de dies. Es poden fer aportacions d’entre 5 i 25 euros, que rebran diverses recompenses a canvi. Tota la informació es pot trobar a l’enllaç de la campanya.

FER UN COMENTARI