L’Eco Sant Cugat compleix enguany vint anys

0
117

El diumenge 25 de setembre tindrà lloc a Sant Cugat Sesgarrigues la vintena edició de la fira mediambiental del Penedès Eco Sant Cugat. Un certamen que té com a objectiu conscienciar la ciutadania vers la problemàtica ambiental. Serà una fira amb estands i expositors pels carrers de Sant Cugat i pels voltants de la plaça Joan Sangenís i del centre cívic. Tots ells abordaran temàtiques relacionades amb el medi ambient i la salut, d’entitats i comerços del municipi i comarca. També es programen xerrades, tallers, jocs gegants de fusta per a infants, una caminada i una bicicletada popular, l’espai gastronòmic, l’Espai Salut amb diferents activitats (com un taller de meditació en moviment i un de Kundalini Ioga) i una trobada de plaques de cava.

Si bé el dia de fira serà diumenge, els actes començaran ja el dijous dia 22 i seguiran durant quatre dies. Dels dies previs en destaca un taller pràctic d’embolcall reutilitzable, l’exposició “Prou plàstics”, un taller familiar de bijuteria, una passejada naturalista nocturna i la 8a edició de la Mostra Audiovisual de Medi Ambient, a l’auditori del centre cívic, amb la projecció especial de la pel·lícula Alcarràs, de Carla Simon, guanyadora de l’Os d’Or a la 72a edició del Berlinale i seleccionada per representar Espanya a la 95a edició dels Oscar. També es passarà “Ainbo: La guerrera de l’Amazones”, dirigida per José Zelada i Richard Claus; i el documental “A Plastic Ocean”, de Craig Leeson.

L’efemèride del vintè aniversari se celebrarà, a banda de projectant Alcarràs com a acte d’inauguració de la Fira, amb una tarda de dissabte (dia 24) amb activitats familiars, i el Cigró d’Or servirà un dinar dins l’espai gastronòmic.

Totes les activitats es desenvoluparan als carrers del municipi i al centre cívic. Més informació al web de la fira www.ecosantcugat.cat.

 

FER UN COMENTARI