L’empresa Ondunova de Santa Margarida i els Monjos s’endu el Premi Empresa de l’Any de la FEGP

0
639
GRUP ONDUNOVA

El passat dijous 16 de juny la Casa Juvé&Camps d’Espiells va acollir la Nit de l’Empresa i la Gala de Premis que organitza la Federació Empresarial Gran Penedès, amb la presència de 350 convidats d’empreses del territori i una àmplia representació institucional.

El Grup Ondunova, empresa de Santa Margarida i els Monjos que es dedica als embalatges de cartró ondulat, ha estat premiat amb el Gran Premi FEGP a l’Empresa de l’Any. Segons la federació, el Grup Ondunova “ha destacat per la seva aposta per créixer en el territori, vetllant per la sostenibilitat i la innovació”.

Els premis reconeixien la trajectòria de les empreses durant el 2021, any marcat per la pandèmia. Des d’Ondunova, apunten que ha estat un any “amb pronòstics incerts i agreujat per conflictes, l’escassetat de matèria prima i la pujada de preus”. En aquest sentit, Ondunova va fer una aposta pels propis plans d’expansió i renovació i va dur a terme una inversió de 18 milions d’euros, “cosa que ens ha convertit en empresa de l’any”.

FER UN COMENTARI