Caram Caram, projecte creat el 2020 per les dues joves penedesenques Clara Soler i Gemma Muray, posa cara als productors dels productes gastronòmics de proximitat d’arreu del territori català i en presenta les particularitats, alhora que suggereix maridatges peculiars per tastar les diferents comarques.
El premi, que en el cas de Caram Caram ha estat pel millor projecte per l’assoliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible – Agenda 2030, aportarà 10.000 euros a aquesta iniciativa. Els projectes Disvoize i Emotion History també han estat premiats en l’edició d’enguany.
Aquests premis, que enguany arriben a la seva cinquena edició, són iniciativa de la Diputació de Barcelona, el Gremi d’Hotels de Barcelona, Barcelona Activa i l’Associació d’Agències de Viatges Especialitzades i són la culminació d’un programa homònim que té per objectiu acompanyar la creació i enfortiment de projectes turístics sostenibles i que fins ara ha fet costat a 96 iniciatives d’aquest sector.