L’empresa penedesenca Caram Caram, guardonada als premis FuTurisme de Barcelona

0
228
AJUNTAMENT DE BARCELONA
Aquesta setmana l’Ajuntament de Barcelona ha fet l’entrega dels premis FuTurisme, que reconeixen les millors iniciatives de turisme sostenible del territori. L’empresa penedesenca Caram Caram, una iniciativa trencadora que busca projectar la gastronomia local i el turisme de proximitat, ha estat una de les tres propostes premiades d’aquest 2021.

Caram Caram, projecte creat el 2020 per les dues joves penedesenques Clara Soler i Gemma Muray, posa cara als productors dels productes gastronòmics de proximitat d’arreu del territori català i en presenta les particularitats, alhora que suggereix maridatges peculiars per tastar les diferents comarques.

El premi, que en el cas de Caram Caram ha estat pel millor projecte per l’assoliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible – Agenda 2030, aportarà 10.000 euros a aquesta iniciativa. Els projectes Disvoize i Emotion History també han estat premiats en l’edició d’enguany.

Aquests premis, que enguany arriben a la seva cinquena edició, són iniciativa de la Diputació de Barcelona, el Gremi d’Hotels de Barcelona, Barcelona Activa i l’Associació d’Agències de Viatges Especialitzades i són la culminació d’un programa homònim que té per objectiu acompanyar la creació i enfortiment de projectes turístics sostenibles i que fins ara ha fet costat a 96 iniciatives d’aquest sector.

FER UN COMENTARI