L’Enramada de l’Arboç 2021 es complementarà amb una mostra de playmobil

0
721
Alfons Ribas (regidor de Promoció Econòmica) i Joan Sans (alcalde), al costat de dues figures de Playmobil gegants.

El proper cap de setmana, del 22 al 24 d’octubre tindrà lloc la vuitena edició de la mostra enogastronòmica de L’Enramada, enguany amb la novetat que s’allarga a un tercer dia, de divendres a diumenge, amb la idea que es pugui esponjar l’afluència de persones. L’Enramada s’ubica en aquesta ocasió a la Via Augusta, en una zona espaiosa, que permetrà una bona separació entre els 18 estands que hi haurà (fleques, cellers, restaurants, artesans i també alguna empresa de turisme rural), i també permetrà ubicar-hi taules individuals per als tastos de vins i gastronòmics.

L’Enramada obrirà el divendres a la tarda, dissabte tot el dia i diumenge fins a les 4 de la tarda, i el producte estrella seguirà essent el que dona nom a la fira, la coca enramada, que com recorda el regidor de Turisme i Promoció Econòmica de l’Arboç, Alfons Ribas, “ja a l’edat mitjana era un producte molt popular; els dies festius, amb una base de pa hi posaven el menjar que sobrava de la setmana”.

Playmobils

L’Enramada tindrà una xerrada inaugural d’Oriol Pons, show cookings (un d’ells, de Jordi Guillem) maridatges, una caminada popular, música, el concert de Pemi Rovirosa i, com a complement, la primera Mostra de Col·leccionisme Playmobil Lego. Al llarg dels tres dies, els Playmobil ocuparan 800 m2 a la pista poliesportiva de l’Arboç, al costat de la mostra gastronòmica, amb més de 20.000 clics i peces d’exposició i a la venda, a més de diorames, tallers, ludoteca, rifes, un concurs d’instagram i inflables temàtics gratuïts. Els infants arbocencs fins a 12 anys hi tindran l’entrada gratuïta, mentre que per a la resta del públic, el cost serà d’un euro.

FER UN COMENTARI