L’Enxaneta convertirà Vilafranca en la capital de l’hoquei base

0
1683
El torneig d'hoquei base L'Enxaneta és un referent.

El torneig L’Enxaneta és un referent no només català, sinó també estatal, en el món de l’hoquei base. Hi passen cada any aquells jugadors que d’aquí uns quants anys jugaran a l’OK Lliga. Sempre ha estat així. Per tant, és una bona ocasió per als amants de l’hoquei per descobrir futurs valors en la pràctica de l’hoquei patins. La cita és cada any a primers de juny, al Pavelló Poliesportiu de Vilafranca, i enguany serà entre aquest divendres i diumenge.

Un torneig atapeït de partits (51 en total), en què a banda dels partits per categories amb alguns dels millors equips del moment, també s’hi podran veure el partit de veterans del CP Sant Ramon (amb molts pares de jugadors actuals del club), divendres al vespre; dues exhibicions de la secció de patinatge del CP Sant Ramon, dissabte a la tarda i diumenge al vespre; la presentació dels equips i l’actuació dels Falcons de Vilafranca, dissabte a la tarda; i el partit sènior de 2a Catalana entre el CP Sant Ramon i el FC Barcelona.

Com cada any, hi haurà partits de totes les categories en què el CP Sant Ramon té equip, és a dir, totes menys juvenil, de prebenjamí a júnior. El convidat de fora d’enguany és el Compostel·la gallec (benjamí i aleví). En júniors hi jugarà el campió estatal (FC Barcelona) i el campió de Catalunya (CP Sant Cugat); en infantils, les seleccions d’Andorra, de Barcelona i de Girona; en alevins, el Barça (campió català i estatal) i el CP Manlleu (subcampió dels dos trofeus); en benjamins, els guanyadors provincials de Tarragona (Reus Deportiu) i de Lleida (CH Juneda). També hi haurà competició de prebenjamins i partits d’exhibició de P4 i de P5.

FER UN COMENTARI