Leroy Merlin ha obert aquest dimecres 20 de febrer la seva nova botiga a la ronda Europa, 46, de Vilanova. La nova superfície és fruit de la integració de Leroy Merlin i AKI, una unió que es va fer efectiva el passat 1 de gener i que culminarà el 2020. L’empresa dedicada al subministrament de bricolatge i condicionament de la llar ha realitzat una inversió d’1,2 milions d’euros en l’adaptació de l’espai vilanoví, que compta amb 65 empleats i preveu crear 30 llocs de treball indirectes en empreses locals.

L’establiment, que compta amb una superfície comercial de més de 2.400 m2, operarà sota el concepte COMPACT. Un nou concepte que ofereix una selecció de productes que farà la compra més còmode, així com un servei personalitzat per concretar idees i projectes sobre la llar. D’aquesta manera, Leroy Merlin es consolida com l’empresa líder del condicionament de la llar i continua la seva aposta per la transformació digital, amb l’objectiu d’acompanyar els consumidors a través d’una experiència omnicanal, adaptada a les necessitats dels clients.

La botiga ha obert portes al públic avui dimecres oferint un 15% de descompte en tots els seus productes. La inauguració oficial, però, es va celebrar ahir dimarts amb la presencia de Carlos Bravo, director de Leroy Merlin Vilanova, i l’alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras. Durant els parlaments Neus Lloveras va qualificar el servei més personalitzat i còmode que ofereix la nova botiga com una mostra de la “capacitat d’innovar i adaptar-se a les noves necessitats dels consumidors” i va destacar que la seva obertura reforça l’aposta de Vilanova per “consolidar la capacitat comercial a l’àmbit del Gran Penedès”. Carles Bravo, per la seva part, va agrair al conjunt de la plantilla l’esforç realitzat les darreres setmanes per preparar l’obertura al públic.

 

FER UN COMENTARI