CONTINGUT PATROCINAT PER NATERIAL, DE LEROY MERLIN

 • Es tracta del segon establiment a Espanya d’aquest concepte, centrat en productes d’exterior de la marca pròpia de la companyia.

 • La construcció d’aquest punt de venda ha suposat una inversió de més de 250.000 euros i la creació de 8 llocs de treball directes.

 • Leroy Merlin aposta per la innovació amb aquest showroom de més de 1.200 m2 d’exposició i especialitzat en mobiliari de jardí i barbacoes.

  Avui 12 de maig, Leroy Merlin ha inaugurat la nova botiga Naterial. Aquest establiment, impulsat per ADEO (grup al qual pertany Leroy Merlin), és el primer d’aquest format a la península i el segon a Europa, després del projecte pilot que Leroy Merlin va obrir a Palma de Mallorca l’any passat. Es tracta d’un concepte showroom que aposta per la innovació i l’experiència de client i que ofereix la gamma de productes d’exterior de la marca pròpia de la companyia, Naterial.

  Aquest nou punt de venda compta amb més de 1.200 m2 d’exposició de mobiliari de jardí i barbacoes i facilita que els clients puguin conceptualitzar com quedarien aquests productes a casa seva. Naterial Sant Pere de Ribes està situada al Parc d’Oci, rambla del Garraf, carrer Pallars núm. 6 de les Roquetes, una zona comercial consolidada i de gran accessibilitat, amb un horari de 9:00 a 21:30 hores, de dilluns a dissabte i diumenges d’obertura.

  La construcció d’aquest nou espai, que compta amb un disseny modern i l’última  tecnologia, ha suposat una inversió de més de 250.000 euros, ha creat 8 llocs de treball directes i més de 20 d’indirectes. Aquests nous col·laboradors tenen un perfil especialitzat en paisatgisme i decoració, i assessoraran els clients en tot el procés de selecció i disseny dels seus espais exteriors, ajudant-los a crear entorns per viure millor. A més, Naterial Sant Pere de Ribes ofereix servei de transport i muntatge en menys de 24 hores, la qual cosa permet als clients gaudir dels productes en un termini molt breu.

  Carlos Ignacio Bravo, director de la botiga, ha destacat que: “estem molt orgullosos que ADEO hagi triat Sant Pere de Ribes per obrir la primera botiga Naterial de la península. Les demandes dels consumidors varien, i actualment els espais exteriors s’han convertit en llocs on passem gran part del temps. Per això, a Leroy Merlin donem resposta a aquesta tendència amb un punt de venda especialitzat en productes de jardí i una ferma aposta per l’experiència client, gràcies a l’última tecnologia, el concepte showroom i la professionalitat dels nostres col·laboradors”.

  Naterial és la marca pròpia de productes d’exterior de Leroy Merlin. Aquests productes han estat dissenyats escoltant activament els clients i buscant la millor relació qualitat-preu. A més, el mobiliari Naterial s’ha dissenyat per oferir la màxima qualitat, durabilitat i respecte pel medi ambient.

FER UN COMENTARI