Les alevines d’Handbol Ribes, campiones de Catalunya

0
699

El passat cap de setmana es disputava a Ascó la fase final del Campionat de Catalunya Aleví Femení, amb la participació del CH Ascó, l’Handbol Ribes, el KH-7 BM Granollers i el CH Sant Esteve de Palautordera.

Després de les semifinals de dissabte, en les quals l’Handbol Ribes superava el CH Sant Esteve de Palautordera per 12 a 4, i el BM Granollers guanyava el CH Ascó per 7 a 9, diumenge el CH Ascó superava al CH Sant Esteve de Palautordera per 12 a 4, classificant-se en el tercer i quart lloc; i seguidament l’Handbol Ribes i el KH-7 BM Granollers van disputar la final, on les noies de l’Handbol Ribes es van imposar al Granollers per 10 a 6 i es van acabar proclamant campiones de Catalunya per 6 a 10.