Carrossa Constel·lacions, de Clariana

Entre les rues de Carnaval més concorregudes d’aquest cap de setmana es compten les del Vendrell, la Platja de Calafell, Cunit i Santa Margarida i els Monjos, les tres primeres amb concurs de carrosses i comparses.

Enguany els podis han anat repartits, bàsicament, entre tres carrosses: El Grifó, de la Ràpita; Constel·lacions, de Clariana i Monstres, de Moja, mentre que en la categoria de comparses  han repetit dos clàssics: A 3 km de Vila i La màgia d’un poble, ambdues de Les Cabanyes.

Dos primers premis per Clariana

La carrossa Constel·lacions, de Clariana, ha acumulat dos primers premis aquest cap de setmana: els de les rues de Cunit i el Vendrell i s’ha fet també amb el segon premi del  Carnaval Xurigué de la Platja de Calafell. En aquesta mateixa rua el primer premi va ser pel Grifó, de la Ràpita, mentre que la carrossa Monstres, de Moja, va fer-se amb el tercer lloc. Al Vendrell, els mogencs van guanyar el segon premi. A Cunit, el tercer premi se’l va endur la carossa Somnis de Disbauxa, de Calafell.

A la rua de Cunit, les carrosses locals guanyadores van ser Lunàtics, Fiestukis i Los Ñecos. A la de Calafell van ser-ho Dracs de Mema, de Segur, seguits d’Els Immortals, de Calafell i Los Vikingos, de Segur.

Les comparses guanyadores

A la rua de la Platja de Calafell la comparsa visitant que va aconseguir el primer premi va ser Les guerreres de l’escorpí, de Vilanova, seguides d’Il·lusions maies, del grup La màgia d’un poble (Les Cabanyes) i de Fantasia del bosc, del Vendrell. A Cunit les comparses que van guanyar van ser el grup A 3 km de Vila, de Les Cabanyes, Copacabana, de Vilafranca i Els Trapillos, de Santa Margarida i els Monjos.

L’altre esdeveniment emblemàtic del cap de setmana va ser la batalla de coreos de Cunit, que es va celebrar divendres a la nit. Tretze comparses, entre locals i visitants, van exhibir-se en un pavelló municipal ple de gom a gom. En la categoria de visitants, van guanyar La màgia d’un poble, seguits de A 3 km de Vila, totes dues de Les Cabanyes, mentre que el tercer premi va ser per Les Guerreres, de La Múnia.

FER UN COMENTARI