Les cooperatives Nou Verd, Nou Set i l’Associació Entrem-hi s’apleguen sota la marca Entrem

0
1980

Després de 25 anys amb dues marques molt consolidades, el centre especial de treball Nou Verd i l’empresa d’inserció Nou Set aposten per unificar completament la seva comunicació i imatge gràfica sota la nova marca Entrem – Grup cooperatiu d’inserció laboral.

La coincidència en l’objectiu i en l’abast territorial d’ambdues entitats s’ha concretat en el desenvolupament conjunt d’un Pla Estràtegic que recull els valors comuns i compartits, així com un organigrama i un sistema de treball i de vinculació al Penedès únic.

El fort creixement que els darrers anys han viscut les dues cooperatives, que van néixer a Vilafranca de la mà de l’Ajuntament, amb cinc socis treballadors cadascuna, fa que actualment siguin una de les empreses més importants del Penedès, amb més 215 llocs de treball directes, quatre centres de treball i més de 25 projectes implementats en 37 municipis de la vegueria.

El nou grup cooperatiu d’inserció laboral Entrem concentra, doncs, en una única marca l’activitat que duien a terme Nou Verd, Nou Set, també l’Associació Entrem-hi, el Servei Prelaboral, la botiga Roba Amiga, la Xarxa Junts Trenquem el Cercle, etc.

La nova marca neix després d’un procés participatiu intern, i ha comptat amb la creativitat de l’estudi penedesenc de disseny gràfic Bildi Grafiks. La presentació en societat de la nova insígnia del grup es farà a les Fires de Maig de Vilafranca.

FER UN COMENTARI