Les escoles bressol del Vendrell arriben a les xifres més altes de preinscripció dels últims anys

0
289

La preinscripció a les cinc escoles bressol municipals del Vendrell per al proper curs 2019-2020 ha arribat al percentatge més alt des de l’any 2010-2011, amb un 42,3% d’alumnes previst de matricular (328) a les escoles bressol del total de 776 nens i nenes d’entre 0 i 2 anys empadronats al municipi.

Aquestes dades, segons fonts municipals, “consoliden l’esforç fet per l’Ajuntament i les empreses que gestionen les escoles bressol per continuar oferint un servei educatiu de qualitat tot i la crisi econòmica”. Durant el pitjor moment de la crisi i amb la baixada de la natalitat, el percentatge d’alumnes matriculats va baixar fins a poc més d’un 30% del total d’infants empadronats. Va ser en el curs 2014-2015, quan es va registrar la matrícula més baixa de la sèrie històrica.

Des del consistori s’assegura que la flexibilització horària i el manteniment de les quotes a les famílies ha ajudat a mantenir el nombre mínim d’alumnes i les cinc escoles bressol en servei. El regidor d’Educació, Kenneth Martínez, expressa que “la tendència a l’alça i un 40% d’alumnat matriculat són la satisfacció més gran després d’uns anys molt durs i la recompensa a l’esforç compartit per mantenir l’educació infantil al Vendrell, que és la garantia de l’èxit educatiu dels nostres joves”.

FER UN COMENTARI