Les Festes de Sant Raimon de 2021 a Vilafranca seran al 50%

0
183

L’Agrupació de Raimons de Vilafranca organitza per quart any consecutiu les festes de Sant Raimon, que malgrat la pandèmia i les restriccions que en deriven, es podran celebrar, encara que en un format més reduït. Els Raimons han dissenyat un programa d’activitats d’acord amb el context actual, amb pràcticament la meitat d’actes que els altres anys, aforaments al 50% i mesures de seguretat. Tots els actes seran gratuïts, es concentraran en dos caps de setmana i sempre a les 10 del vespre tothom podrà ser a casa.

Les festes començaran el divendres dia 15 de gener amb el castell de foc des de la plaça Penedès, a 3/4 de 8 del vespre, i en acabar hi haurà a Cal Bolet el concert de Miquel Abras. Un dels actes habituals que han caigut d’un programa que al llarg dels darrers mesos s’ha anat modificant en funció de les noves mesures decretades és el sopar de l’euro (o del bitllet). N’és un altre exemple el concert de Louisianna, previst per l’endemà. Pel diumenge dia 17 hi ha una visita guiada al castell de Sant Raimon que, atès el confinament municipal, serà només per a residents a Santa Margarida i els Monjos. També n’hi ha un altre el dia 24, que es podria obrir a tothom si s’aixeca el confinament. I se suspèn la cata de vins de Sant Raimon.

De concerts i espectacles (amb tot el públic assegut i guardant distàncies) n’hi haurà bastants i força variats: des de rock i jazz, passant per gòspel i havaneres, música electrònica, també el concert de l’escola municipal de música i, com a novetat, claqué. El concert “estrella” serà el que oferirà a Cal Bolet el dissabte dia 23 de gener La dama y los vagabundos.

Cartell de les festes de Sant Raimon 2021.

El cartell de la festa major d’hivern de Vilafranca vol ser una picada d’ullet al context actual: hi apareixen tres grups de bombolles, cadascun amb només sis elements, amb distàncies de seguretat entre ells i, en general, amb una imatge molt neta. “Volem transmetre seguretat, serietat, sobrietat, higiene”, ha dit Raimon Bertran.

FER UN COMENTARI