Les Festes de Sant Raimon de Vilafranca concentraran 24 actes en dos caps de setmana

0
631
Presentació de les festes, al pati del Vinseum.

L’Agrupació de Raimons organitza per tercer any consecutiu unes festes de Sant Raimon que concentraran 24 actes en sis dies, entre el 17 i el 26 de gener, els divendres, dissabtes i diumenges. Tots els actes excepte tres seran d’accés gratuït.

Obrirà les festes un castell de focs a la plaça Penedès i posterior sopar de l’euro, reconvertit a sopar dels 5 euros, a Cal Bolet. Al mateix teatre, el divendres, també s’hi farà un concert de dos grups locals, La Fresca i Gina & The Tonics. L’endemà a la tarda/vespre hi haurà en diferents bars de la vila concerts infantils, de gòspel, rap i reggae, i a la nit i un concert de tribut a Bruce Springsteen. Tancarà el cap de setmana, diumenge, el 15è concurs d’estirar corda (traslladat a la plaça de la Constitució), sardanes i havaneres.

El segon cap de setmana de Sant Raimon s’encetarà amb el tercer Cata Raïm-on, que maridarà vins de la DO Penedès i pa servit per forns Rius, i la presentació a la vila del disc de jazz “Primavera a Santa Fé”, del vilafranquí Xavi Díaz Quartet. Dissabte Malabaring Brutal celebrarà el seu 25è aniversari amb l’espectacle “Cabaret d’hivern” i a la nit es farà per segon any un concert secret, en què a través d’instagram s’haurà d’endevinar on es fa. El mateix dia, Hotel Cochambre protagonitzarà el concert dels Raimons. Finalment, diumenge tancaran la programació un vermut electrònic i el teatre de l’Elenc Artístic Arbocenc.

D’altra banda, els Raimons convoquen com l’any passat un concurs d’instagram amb motiu d’unes festes que enguany compten amb una aportació municipal de 18.000 euros (tres mil més que al 2019). El cartell d’enguany és obra del dissenyador vilafranquí Raimon Bertran, que ha dibuixat un Sant Raimon “amb cara complaent” per donar “visibilitat a la figura” del copatró de Vilafranca, al qual pocs li posen cara.

FER UN COMENTARI