Les obres del Camí Pedalable del Garraf obliguen a tallar el trànsit durant 15 dies

0
118
Obres del Camí Pedalable del Garraf, a la rotonda amb la cruïlla Joan Oliver. Foto: Ajuntament.

A partir d’avui, els vehicles que vulguin accedir a la façana marítima, hauran de fer-ho pel carrer de l’Àncora

Les obres del futur Camí Pedalable Costa del Garraf avancen a bon ritme i afronten ja la seva recta final. Els treballs, que han d’estar enllestits aquest 2021, impliquen la reforma integral de la rotonda d’entrada a la façana marítima de Vilanova, per tal d’incorporar un carril bici amb elements de protecció per a vianants i ciclistes. Però a partir d’avui, i durant un període aproximat de quinze dies, la reforma de la rotonda a la cruïlla de Joan Oliver, entra en una nova fase d’obres que fa necessari haver de tallar el trànsit de vehicles.

En aquest sentit, els vehicles que vulguin anar al passeig Marítim, i que vinguin de ronda Europa, hauran de desviar-se cap al carrer de l’Àncora. Des d’aquí podran accedir a la façana marítima pel carrer Balears, el carrer de la Llibertat, la rambla de Joan Baptista Pirelli o la rambla de Lluís Companys.

Pel que fa els vehicles que circulin pel passeig Marítim en sentit Barcelona, ja no hauran d’agafar el lateral del port, sinó que hauran de desviar-se pel carrer de Canàries o carrer de la Fassina, fins al carrer de l’Àncora. D’altra banda, l’accés i sortida a la zona del Far es farà pel lateral de port.

Aquestes modificacions de l’itinerari serà únicament durant la jornada de feina, entre les vuit del matí i les set de la tarda, aproximadament, i no afectarà el servei de transport públic, ni el trànsit de camions de grans dimensions, que hauran de seguir les indicacions del personal de l’obra.

FER UN COMENTARI