Les obres del carrer Comerç de Vilafranca començaran la setmana que ve

0
282

El dimarts 2 de novembre començaran els treballs de nova urbanització del carrer del Comerç de Vilafranca, que inclou una part de la llosa del cobertura de la via i que volen donar continuïtat a les intervencions realitzades en fases anteriors d’urbanització de la llosa i d’espais adjacents, com el passeig Rafael Soler, la plaça Creu de Santa Digna i al carrer Papiol.

En total al carrer Comerç i sobre la via s’urbanitzaran 8.122 m2. El projecte preveu espais enjardinats, carrils bici i dos petits espais públics enjardinats als dos extrems del carrer Comerç. S’anirà fent per fases al llarg de deu mesos, amb un pressupost total d’1.750.611,12 euros, que inclou també la renovació de la xarxa de clavegueram per valor de 742.483,93 euros.

Per fer les obres, es crearà una zona logística on anar deixant els materials a l’aparcament sobre llosa tocant a l’avinguda de Vilanova i la plaça Creu de Santa Digna. Els treballs començaran per la carretera de Vilanova i fins al carrer Cortina, afectant el trànsit rodat. A partir del 15 de novembre es farà el tram entre Cortina i Magarola. I successivament, s’aniran fent trams fins a l’avinguda de Barcelona.

Pel regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Vilafranca, Francisco Romero, aquest projecte ajudarà a “integrar especialment el centre històric amb els barris del Molí d’en Rovira i la Girada dins del Pla d’Intervenció Integral i alhora posarà en valor el conjunt de naus que són protagonistes del carrer Comerç, complementada per la millora de l’estació de Rodalies, que en breu també començaran”.

FER UN COMENTARI