L’Ajuntament de Calafell proposa grans canvis per a la propera celebració de carnaval, que tindrà lloc del 23 al 26 de febrer. La novetat més visible és el canvi de data de les grans rues de Segur i del Poble, que intercanvien dia. Així doncs, la rua de Segur, que se celebrava el divendres a la nit, passarà a diumenge a la tarda. I a la inversa: la rua del Poble, que tenia lloc diumenge a la tarda, es farà divendres al vespre. El recorregut d’aquesta darrera recuperarà l’històric pas pel cor del nucli antic. I per reforçar la nova rua de Segur, en acabar hi haurà un fi de festa i el lliurament dels premis del concurs de carrosses i comparses.

L’objectiu d’aquest intervanvi de dates és doble. D’una banda, facilitar l’arribada a la rua de divendres a les comparses i carrosses que vénen de la rua del Vendrell (l’horari és molt ajustat i amb aquest canvi s’estalvia fins a més de mitja hora de desplaçament). I de l’altra banda, que la rua de Segur guanyi públic, bàsicament familiar, i trenqui amb una imatge, desangelada, de carrers amb molt poc públic.

Una altra novetat és que es limitaran a un màxim de 45 el nombre de grups participants. Mesura amb la qual es vol aconseguir que l’espectacle de les rues no sigui inacabable.

FER UN COMENTARI