Les Urgències de l’hospital Sant Camil estrenen nous boxs equipats i sala d’espera

0
545

Aquest dilluns s’ha posat en marxa l’última fase de la reforma integral del Servei d’Urgències de l’Hospital Sant Camil, i compta ja amb el 70% de la superfície reformada, a l’espera de completar la tercera i darrera fase. Ja la setmana passada es van posar en funcionament la sala d’espera de pediatria, onze boxs, els lavabos de pacients i les zones de preparació de medicació, higiene i emmagatzematge.

Els nous boxs estan equipats amb sistemes de monitorització continuada de constants vitals i amb un sistema de trucada pacient-infermera, així com amb un mètode d’atenuació de la llum del sostre, per gaudir d’un millor confort durant l’estada. En aquesta segona etapa també s’han establert uns espais de control d’infermeria, una sala de treballs de metges i un box per l’atenció de pacients crítics, tot i que de manera provisional, ja que la ubicació definitiva s’estructurarà en la següent fase.

Tots aquests treballs s’han efectuat complint els terminis establerts. La tercera i última fase de les reformes té una durada prevista de dos mesos i consta de la creació dels espais de treball del personal assistencial, una àrea d’observació per pacients lleus i uns boxs per atendre emergències mèdiques, com poden ser una parada cardíaca o un ictus. Durant aquesta última fase, l’accés de pacients que arribin amb les ambulàncies SEM es durà a terme per la porta principal del servei d’Urgències.

FER UN COMENTARI