L’esbart Rocasagna de Gelida busca micromecenatge per a un espectacle del Patufet

0
1155

L’Esbart Rocasagna de Gelida ha engegat un projecte Verkami de micromecenatge per tal d’aconseguir els fons necessaris per tirar endavant el projecte escènic “A la panxa del bou”, que fa més d’un any que està preparant i que a causa del confinament se li han trencat els assajos, planificació, producció i finançament. El seu objectiu és aconseguir en 40 dies 3.000 euros, que es destinaran a la composició, interpretació i gravació musical, el disseny i confecció del nou vestuari i l’escenografia i atrezzo, i ja en tenen una tercera part. Falten 33 dies per acabar el termini de Verkami.

Aquest espectacle tindrà una durada de 55 minuts, estructurats en deu escenes que aniran recorrent un dels contes més populars i coneguts de la nostra terra: El Patufet. Les escenes estan pensades per ser un mirall de totes les emocions i sensacions que en Patufet i tots els personatges que l’acompanyen experimenten al llarg de la història, amb escenografia senzilla i buscant l’equilibri entre la dansa, la música i els recursos escènics.

La música és original del jove compositor Jon Dufagoitia, amb vestuari dissenyat per Ramón Ivars, direcció artística de Carles Janer, interpretació musical de la Cobla Mitja Lluna i un cos de dansa format per 37 ballarins i ballarines.

FER UN COMENTARI