L’escola Estalella de Vilafranca, primer premi CAC en la subcategoria de treballs de ràdio

0
1088

L’escola Estalella Graells ha guanyat el primer premi dels Premis CAC en la subcategoria “Treballs de ràdio” amb el seu treball “Ràdio Estalella, emissora escolar”. Dilluns tot l’alumnat de 6è, mestres jubilats impulsors del projecte i mestres de l’escola que lideren ara el projecte van anar a l’acte de lliurament dels Premis a l’auditori del CosmoCaixa a Barcelona. Va ser un acte molt emocionant.

 

Ràdio Estalella és l’emissora de ràdio de l’escola Estalella i Graells de Vilafranca. Es fan emissions diàries, de dilluns a divendres, de les 10 a 2/4 d’11 del matí. Disposà d’emissora pròpia i, a Vilafranca, es pot sintonitzar al 97.9 de l’FM. També es pot escoltar, en directe, per internet a través del web de l’escola. Setmanalment, tant els programes de ràdio com els vídeos de les col·laboracions que s’enregistren prèviament es pengen al web de l’escola i al seu canal de youtube. Tots els programes són elaborats i dirigits tècnicament pels alumnes de 6è de Primària, que fa els enregistraments, tant dels àudios com dels vídeos.

La resta d’alumnat del centre també hi participa, segons un calendari acordat a principi de curs. Aquest és el 19è curs que realitzem emissions diàries de ràdio, des d’octubre fins a l’inici de la jornada intensiva.

FER UN COMENTARI