L’escola Haru impulsa el primer Concurs de Dibuix Manga Garraf-Penedès

0
445
L'escola Haru impulsa el primer concurs de manga de l'escola. // HARU

L’escola de dibuix manga Haru, centre educatiu del Garraf-Penedès, ha impulsat la primera edició del Concurs Haru de Dibuix Manga, obert als joves del territori.

Per participar-hi cal entregar una il·lustració amb temàtica i tècnica lliure tradicional o digital a una de les tres escoles Haru de Vilafranca, Sant Pere de Ribes o Vilanova entre els dies 1 i 18 d’abril. Els guanyadors, que s’anunciaran a les xarxes socials de l’escola el dia de Sant Jordi, s’enduran un kit otaku que inclou material de dibuix, o una tauleta gràfica, samarretes, prints, figures, mangues, llibres, tallers i altres, aportats per establiments i entitats de la zona.

Hi haurà quatre categories: Yoshi (de 8 a 11 anys), Gakusei (de 12 a 16 anys), Wakai tradicional (a partir de 16 anys) i Wakai digital (a partir de 16 anys). Les il·lustracions d’estil tradicional s’hauran de presentar físicament a una escola Haru en format A3 o A4, en cartolina i en blanc i negre o color, anotant a la part de darrere el nom i cognoms, edat, escola i títol; i les il·lustracions digitals s’hauran d’enviar completant un formulari de la pàgina web haruthestudio.com.

No s’admetran obres amb contingut sexual, racista, LGTBIfòbic o transfòbic.

FER UN COMENTARI