El projecte més votat en el primer procés del pressupost participatiu de Sant Sadurní d’Anoia ha estat el que proposava millorar el mobiliari de la cuina de l’escola La Pau.

Durant tres les tres setmanes que va durar el procés, més de 900 persones van participar a la consulta ciutadana per decidir com invertir una partida de 90.000 euros del pressupost municipal.

A la votació hi podien participar les persones empadronades a Sant Sadurní majors de 16 anys, els quals podien escollir un màxim de 3 projectes entre les 19 propostes finalistes, atorgant-los 3, 2 i 1 punt per ordre de prioritat. La millora del mobiliari de la cuina de l’escola La Pau, amb 759 punts, ha estat el projecte més votat per la ciutadania. També s’inclouran en els 90.000 euros d’inversió l’arranjament de voreres, la renovació de mobiliari de l’escola La Pau, un parc de barres per a joves i un projecte per dissenyar jardins de forma participativa a l’espai públic.

Tot i que altres projectes van rebre major puntuació, com la millora de l’aparcament de l’Ateneu, la creació d’un parc públic inclusiu o una àrea de pícnic a Can Mas de la Riera, la limitació pressupostària del procés ha motivat que s’escullin d’altres projectes de menor pressupost, tal com definien les bases.

FER UN COMENTARI