El barri de l’Espirall està d’enhorabona: després d’anys de reivindicacions i insistència per part dels seus habitants i el moviment veïnal, l’Ajuntament de Vilafranca ha decidit posar en marxa una prova pilot per tal de sumar l’escola Pau Boada a la iniciativa dels patis oberts.

Així, des de demà fins el mes de desembre la pista coberta de l’escola obrirà els caps de setmana de 10 a 13h i de 16 a 19h, i l’Ajuntament hi aportarà dos monitors amb l’objectiu de dinamitzar-hi activitats. Tot i així, des de l’agrupació Gent del Barri es demana més informació de la iniciativa per si, en un futur, es pogués encarar en la creació d’un projecte social que arribés a implicar tot el veïnat.

El Tinent d’alcalde de Serveis a les persones i Promoció Social, Ramon Zaballa, ha impulsat la prova pilot; i des de l’Ajuntament s’ha posat la informació a disposició de l’AMPA i de la direcció de l’escola. El projecte ja es va fer públic a finals de juny, però fins aquesta setmana no s’havien acabat d’ultimar tots els detalls. Un cop finalitzi aquesta prova, l’Ajuntament, els monitors i l’escola en faran una valoració per decidir si es segueix oferint aquest servei o si l’assistència o el funcionament no són adequats.

 

(Imatge d’arxiu de l’Ajuntament de l’escola Pau Boada)

1 COMENTARI

  1. Ya era hora que después de muchos años insistiendo de él porque unas instalaciones ifrautilizadas el cual por la falta de espacios para la juventud no se usaban, espero que el civismo y el buen comportamiento de los jóvenes sea ejemplar, y felicitar por tan grata iniciativa de este proyecto.

FER UN COMENTARI