L’Ecotilló Teatre presenta aquest divendres al Círcol Catòlic el seu primer musical: Els Pirates de Penzance, de WS Gilbert i A.Sullivan en una adaptació al català del dramaturg Xavier Bru de Sala. L’obra va ser estrenada al país pel grup Dagoll Dagom el 19 de novembre de 1997 i ara, sota la direcció de Ferran Coma, arriba a Vilanova.

Amb aquesta posada en escena,  el grup de teatre afronta un dels reptes més ambiciosos dels últims temps, amb un desplegament de 18 actors en escena i 16 músics en directe, de la mà de la Banda de Música Mestre Montserrat i l’Escola Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat.

Es tracta d’una opereta d’allò més entretinguda, plena de música, humor i cançons, que farà passar una bona estona a l’espectador. L’obra narra les maleses d’un grup de pirates que mai s’enfronten a ningú més dèbil que ells, d’aquí la quantitat de pallisses que reben. Tampoc ataquen als orfes, ja que ells mateixos en són.

L’estrena d’aquest divendres tindrà lloc a les deu de la nit. L’obra s’interpretarà també dissabte, a les deu de la nit, i diumenge, a les sis de la tarda.

FER UN COMENTARI