L’Espai Cultural Fòrum Berger Balaguer presenta l’exposició ‘Darrere de l’Espiell’

0
450
Foto: Fundació Pinnae.

L’escultor penedesenc Josep Massana ofereix a partir d’avui una exposició centrada en la mirada a través d’un espiell

L’Espai Cultura Fòrum Berger Balaguer de la Fundació Pinnae acull una exposició de quadres en relleu de dibuixos bidimensionals de Josep Massana. Sota el nom ‘Darrere de l’Espiell. Traient el cap per un forat’, la mostra es pot visitar del 26 d’agost al 3 d’octubre, coincidint amb la Festa Major de Vilafranca.

‘Darrere l’Espiell’ és un treball que es caracteritza, com és habitual en Massana, per un llenguatge propi molt vinculat a la terra. Aquest cop, però, vol anar un pas més enllà i connectar amb el pensament de l’espectador a partir d’un fil conductor comú: un espiell. Amb aquesta premissa, l’escultor condueix la mostra que ens porta a reflexionar sobre la nostra manera de fer i de viure. Aquesta exposició es complementa amb una treball anterior de l’artista sobre les barraques de vinya, patrimoni del paisatge penedesenc i que aprofundeix en la idea de l’aixopluc que necessitem per viure.

La Fundació Pinnae ha organitzat una visita comentada a l’exposició el pròxim 17 de setembre a les 19.30h, on l’artista explicarà els secrets i la profunditat de la mostra. Es podrà visitar de forma gratuïta, però caldrà fer reserva prèvia.

FER UN COMENTARI