S’acaba d’obrir un procés participatiu perquè els joves de la vila n’escullin el nom

L’espai jove La Pelegrina entrarà en funcionament el mes vinent. Serà una posada en marxa progressiva, mentre es vagin equipant els diferents espais que el configuren.

L’espai encara no té el nom definit, per això des del servei de Joventut de l’Ajuntament s’ha impulsat un procés participatiu entre els joves de la vila perquè escullin com anomenar-lo. Hi ha quatre propostes possibles: l’Eix, Joenex, la Nau i la Pelegrina. Les propostes han sorgit després de dues sessions de creativitat que van tenir lloc els mesos de maig i juliol i en les quals hi van participar diferents joves, convocats pel grup motor jove, un equip estable format per una vintena de nois i noies que des de fa dos anys col·laboren amb el Servei de Joventut en el desenvolupament d’aquest espai.

Per escollir el nom s’han disposat 13 urnes en espais diferents de la vila (centres de secundària, SIAJ, Arsenal i Fassina) i s’ha habilitat un espai web. Poden participar-hi, fins al 14 de desembre, tots els joves d’entre 14 i 30 anys i el veredicte es donarà a conèixer abans de Nadal.