L’Esplai Els Cargols i les treballadores de les residències el Cenacle i Font Santa, premis Castell de Subirats

0
451

L’Ajuntament de Subirats ha fet públic que l’Esplai Els Cargols de Sant Pau d’Ordal i els treballadors i treballadores de les residències el Cenacle i Font Santa de Subirats són mereixedors de rebre els setens premis Castell de Subirats. Aquests premis tenen la voluntat de reconèixer les persones, col·lectius, entitats i societats que es distingeixen pels seus triomfs, aportacions a la vida col·lectiva o que traspassen amb el seu bon treball les fronteres locals, així com aquells que divulguen el nom, la història i la vida del municipi.

En el cas de l’Esplai Els Cargols es reconeix els 50 anys de l’entitat la a seva contribució a l’educació en el lleure dels infants i joves del municipi. Als treballadors i les treballadores de les residències municipals se’ls reconeix la tasca i dedicació que han tingut cap als residents durant aquest any de pandèmia.

L’acte de lliurament dels premis es farà aquest diumenge que ve a dos quarts de dotze del migdia a la sala de mirador del Castell de Subirats. L’acte comptarà amb l’actuació de la coral la Soleia de Lavern.

FER UN COMENTARI