L’Esportiu Penedès guanya sis medalles als campionats estatals de muntanya

0
177

L’Esportiu Penedès ha sumat sis noves medalles després que els seus corredors disputessin a Jaén els dos campionats de la Federació Espanyola d’Esports de Muntanya (FEDME). Anna Guirado es va proclamar campiona d’Espanya Promesa després de disputar l’estatal de Vertical. El mateix títol el guanyava Jan Castillo en la categoria Júnior. En aquesta mateixa cursa, Laia Gonfaus, com a Júnior, i Sílvia Agut, en Màster, aconseguien el subcampionat. En el cas de la cursa en línia (28km, 2.300+) Anna Guirado va aconseguir la Plata Promesa i el Laia Gonfaus el Bronze Júnior.

A més, per seleccions autonòmiques, fins a 13 medalles per equips penjaven del coll dels atletes de l’Esportiu. Cal destacar les corredores Mireia Pons (6a), Sílvia Puigarnau (11a), Anna Guirado (12a) i Rosa Navarro (21a) que van puntuar en la Selecció Absoluta.

Paral·lelament, al Prat de Llobregat es disputava el Trofeu Pratenc d’Atletisme de Promoció. En aquest cas els atletes Nil Chaparro i Blanca Weber van aconseguir pujar al punt més elevat del podi en categories Infantil i cadet, respectivament. També van córrer la cursa pratenca Pol Garcia, Èrika Dotor i Carlota Anfruns, que van fer bons resultats tot i no assolir les primeres posicions.

FER UN COMENTARI