L’estrena de la torre de 8 dels Nens per Santa Anna es queda a mitges

0
1013

Els Nens del Vendrell han carregat aquest dijous la primera torre de 8 amb folre de la temporada, en la diada festamajorenca de Santa Anna, a la plaça Vella. N’havien retardat molt l’intent, sobretot pels canvis de junta a mitja temporada i malgrat portar nou torres de 7 descarregades enguany.

L’intent ha pujat molt sòlid, amb la confiança d’haver-hi col·locat fins a cassoleta a assaig, i la carregada ha anat ràpida, quasi perfecta, però a l’inici del descens de l’enxaneta s’ha perdut per l’encaix de terços i quarts. Fins un segon anys de la llenya, semblava que es podia descarregar. Això ha estat en segona ronda, després d’un 3 de 8 de postal, i han acabat amb un 4 de 8 més mogut, però sense problemes, i dos pilars de 5 més de dos pilars de 4 simultanis.

La diada de Santa Anna, amb els Nens actuant en solitari en condició de colla local, ha començat amb 3/4 d’hora de retard en relació a l’horari previst, en part per la dilació dels versots dels diables i en part perquè s’ha fet prèviament un acte de reivindicació a favor de la llibertat dels presos polítics

FER UN COMENTARI