El número 2 de la llista de Lloveras serà Santi Carda, fins fa unes setmanes president adjunt de la FEGP

Ahir dilluns l’exalcaldessa de Vilanova, Neus Lloveras, va formalitzar la presentació de la seva candidatura a la Federació d’Empresaris del Gran Penedès (FEGP). Ho va fer acompanyada del número 2, l’empresari sadurninenc Santi Carda, el qual ha estat fins fa un mes president adjunt de l’entitat, així com d’altres empresaris que donen suport a la llista.

El tàndem Lloveras-Carda va presentar les línies bàsiques del seu programa de govern per als pròxims quatre anys i van subratllar la seva aposta per fomentar la participació directa de les empreses associades en la presa de decisions de la patronal així com per un nou model de gestió més transparent i eficient. A més d’això, proposen consolidar la fusió entre l’ADEGP i la UEP que va donar lloc ara fa dos anys a la FEGP, a partir d’un Pla Estratègic que s’elaborarà amb les aportacions que facin les empreses associades en una jornada de debat dedicada a parlar del futur de l’entitat.

En la presentació de les línies bàsiques de la candidatura, Neus Lloveras va destacar el seu compromís i el de tots els empresaris que l’acompanyen a la llista amb el territori: “Ens cal una organització més moderna, que agrupi i representi realment el ric teixit econòmic que conformen les tres comarques del Gran Penedès i que ens ajudi a cohesionar el territori respectant la seva diversitat, i per això ens cal treballar en equip”, va assenyalar.

Recordem que les eleccions a la FEGP s’han avançat mig any. El termini per presentar candidatures acabarà el 12 de setembre i l’1 d’octubre se celebrarà l’assemblea per escollir qui encapçalarà la patronal fins el 2024. L’actual president, Martí Sistané també presentarà candidatura.

FER UN COMENTARI