L’ExpoFira del Km 0, de l’11 al 13 de novembre a Vilafranca

0
475

L’ExpoFira del Km 0, que se celebra a diferents poblacions de Catalunya al llarg de l’any, aterrarà a Vilafranca de l’11 al 13 de novembre als concessionaris del Grup Nicolás i el Grup Jounou, a l’Avinguda de Tarragona, núm. 135-139. Els dos grups d’automoció vilafranquins impulsors d’aquesta acció uneixen esforços amb l’objectiu d’oferir grans oportunitats en vehicles nous, de km 0 i d’ocasió en una única exposició.

Grans descomptes

A l’ExpoFira del Km 0 s’hi exposaran, amb unes condicions excepcionals més de 400 vehicles i furgonetes nous i d’ocasió repartits al llarg dels concessionaris que els grups Jounou i Nicolás tenen a Vilafranca. A més, també s’hi podran trobar grans descomptes (de fins al 40%) i oportunitats en automòbils de quilòmetre zero.

L’ExpoFira de l’automoció tindrà lloc als diferents concessionaris dels dos grups automobilístics: Ford, Volvo, Volkswagen-Audi, Nissan, Opel, Seat, Hyundai i Honda. Amb accés lliure i gratuït, l’horari d’obertura serà de dijous a dissabte de la setmana que ve, de 9 del matí a 1 del migdia i de 4 de la tarda a 8 del vespre.

Per tal de garantir les mesures d’higiene i protecció de tots els assistents a l’ExpoFira del Km 0, s’aplicaran tots els protocols sanitaris pertinents.

FER UN COMENTARI