L’exregidora cupaire a l’Ajuntament de Vilanova, Marta Guinda, diu que els tres edils no adscrits “han perdut el nord”

0
405

L’anunci dels tres regidors de Capgirem Vilanova-CUP de seguir al govern municipal com a regidors no adscrits ha generat diverses reaccions, sobretot en aquelles persones que estan o han estat vinculades a la formació cupaire. Una de les últimes en pronunciar-se ha estat l’exregidora de la CUP a l’Ajuntament de Vilanova, Marta Guinda, que va renunciar al seu càrrec ara fa un any “per discrepàncies i desavinences polítiques”.

A través d’un article d’opinió, Guinda considera que els tres regidors “han perdut el nord” i que amb aquesta decisió “han segrestat” la representativitat que va obtenir Capgirem Vilanova-CUP a les últimes eleccions. Marta Guinda ha posat en dubte els motius que els ha portat abandonar el partit, així com les tasques que, segons els tres regidors no adscrits, faran des d’ara al maig de 2023. “Han fet servir desqualificacions i falsedats per justificar la decisió que han pres”, apunta.

L’exregidora acusa els actuals edils no adscrits de mentir i, a diferència de Jofra, Garriga i Elies, creu que aquesta decisió tindrà una gran repercussió per la ciutat. “En aquests moments, Vilanova té un govern en majoria absoluta gràcies a tres trànsfugues que no representen a ningú, únicament als seus interessos personals”.

Guinda assegura que tots tres han menystingut unes assemblees que “s’han convocat de forma adequada” i afirma que no van assistir a l’assemblea on es va acordar votar en contra dels pressupostos, tot i tenir-ne l’obligació.

Finalment, Guinda també apunta en aquest article que des de l’Assemblea Local de la CUP de Vilanova ja estan treballant per “refer-se, analitzant com i per què s’ha arribat fins aquí”. Tot això “sense deixar d’assenyalar el transfuguisme i les persones que l’aplaudeixen”, una de les pràctiques, apunta, més “execrables” que es pot fer en política.

 

FER UN COMENTARI