L’H2OCI a la piscina de Vilafranca, més car, però amb abonament

0
1464
Jordi Gallego i Anna Doblas, tècnic i regidora d'Esports, respectivament.

Del 25 de juny al 20 de juliol tindrà lloc la quarta edició de l’H2OCI, el programa d’activitats a la piscina d’estiu del Complex Aquàtic, que combina les accions de lleure i el bany dels infants durant les tardes dels dies feiners. S’hi han programat una vintena d’accions que volen donar un valor afegit al fet d’anar-se a banyar.

La novetat principal és el nou encariment de l’H2OCI, per bé que no és car tenint en compte que inclou activitat i piscina. Així, si va començar fent-se gratuïtament i l’any passat el preu era d’un euro per persona, enguany el preu puja fins als tres euros per infant de fins a 15 anys (amb entrada a partir de les 5 de la tarda), més un euro únic per un o dos adults que els acompanyin. Els menors de 12 anys han d’anar acompanyats. Per mitigar l’augment de preu, l’Ajuntament estableix aquest any com a novetat un abonament per a tots els dies de l’H2OCI, que més a compte surt com més fills es tenen: 55 euros per a un/dos pares i tres fills; 45 quan són dos infants; i 30 quan n’hi ha un de sol.

Segons la regidora d’Esports, Anna Doblas, “la implantació de l’abonament en el sistema de pagament té com a objectiu fidelitzar el públic, convertint-se en un sistema de “co-pagament” amb l’Administració, buscant també que es valori des de la ciutadania la qualitat de les instal·lacions i de la programació d’activitats que s’hi realitzen”.

La majoria de dies es fa algun taller; hi ha un dia d’inflables gegants, un de contes en anglès, la pintada col·lectiva d’un mural i un únic espectacle, de titelles, Gulliver al país de Lil.liput, a càrrec del Centre de Titelles de Lleida.

FER UN COMENTARI