L’Handbol Ribes femení agafa aire amb la victòria davant el Gavà

0
194
El conjunt femení del Ribes celebrant la victòria davant el Gavà. / Ramón Stockli

El conjunt de Gabi Daza trenca la mala ratxa i surt de la zona de descens

Després de la derrota de la setmana passada a València, el MGC Mútua Ribes femení ha tornat a mostrar la seva millor versió davant l’Handbol Gavà, endossant-li un contundent 35-25 que permet a les de Gabi Daza agafar aire i sortir de la zona de descens.

Des de l’inici les locals van marcar el ritme del partit, gràcies en bona part als minuts de qualitat de Cristina Hernández i Shelsea Careaga, que s’està adaptant bé al sistema de joc ribetà. Van marxar al descans amb un avantatge de quatre gols (16-12) i a la segona meitat la tònica va ser la mateixa, recuperant les sensacions que van portar les ribetanes a la divisió de plata l’any passat.

Amb aquest resultat, el femení surt de la zona perillosa de la taula i s’enfila a la desena posició. Una mica d’oxigen per un equip que aquest dissabte visita la pista del EON Horneo Alicante.

El masculí cau davant el Parets

Les sensacions no van ser tan positives amb l’equip masculí de l’Hàndbol Ribes, que va caure a casa davant el Parets A per 31-35. Un Parets A sòlid en atac i en defensa, que va neutralitzar i va frustrar el joc dels locals, impotents durant tot el matx. La propera parada dels ribetans serà a Cardedeu demà dimecres.