L’Handbol Ribes sènior masculí puja a Primera Catalana en un final d’infart

0
236
Les mostres d'alegria es van desfermar al pavelló (foto: Josep Maria Perelló).

La victòria de diumenge al migdia per 35 a 21 davant de l’Handbol Berga, combinada amb la derrota de l’AE Aula a la pista del Sant Vicenç B, va certificar l’ascens de l’Handbol Ribes sènior masculí a Primera Catalana. Aquesta combinació de resultats a la 30a i darrera jornada de la lliga de 2a Catalana era l’única esperança que quedava als ribetans per pujar; era una moneda a l’aire i va sortir cara.

La victòria ribetana a casa es donava per descomptada (ràpidament es van avançar en el marcador i va anar creixent la diferència de gols), però els nervis era saber què faria l’Aula, que jugava a la mateixa hora. Si al descans el Ribes guanyava per 15-11, l’Aula al seu torn perdia per dos gols i donava esperances. Al segon temps, el Ribes no donava opció als bergadans, però l’Aula estava remuntant. La graderia, la banqueta, tothom estava al cas, gairebé al minut, del que passava a l’altra pista. Finalment, a manca de 5 minuts ja tornava a guanyar l’Handbol Sant Vicenç., que al final ho va fer de dos gols. Va ser en aquell moment que al pavelló del Garraf hi va haver un esclat d’alegria, abraçades i també més d’una llàgrima. L’Handbol Ribes jugarà la temporada que ve a Primera Catalana. El sènior masculí A ha fet història.