L’Hospital Sant Camil obre dues sales de consulta noves al servei d’urgències

0
423

L’Hospital Residència Sant Camil de Sant Pere de Ribes ha finalitzat la primera fase de la reforma integral que ha fet al servei d’urgències del centre. A partir del dilluns vinent entraran en funcionament dues noves consultes al servei d’urgències que permetran agilitzar l’atenció als pacients i millorar el temps d’espera que hi ha actualment. A més, també s’ha habilitat una sala de tractament en cas que els pacients que es visitin a les noves consultes s’hagin de realitzar una prova o administrar medicació.

Amb aquestes obres, el centre hospitalari del Garraf també ha aprofitat per reformar la sala d’espera, admissions i triatge de manera que els usuaris hi puguin accedir més fàcil.

Inici de la segona fase

La segona fase de les obres començaran el dimecres amb la reforma de la zona de boxs i el control d’infermeria. De manera provisional, el control d’infermeria s’establirà a l’àrea d’atenció d’urgències pediàtriques. Un dels boxs de traumatologia també estarà assignat com a control per les possibles aturades que hi puguin haver.

FER UN COMENTARI