L’institut Alt Foix guanya un premi al concurs NeuroArt

0
1806

Per segon any consecutiu l’institut Alt Foix, de Sant Martí Sarroca, ha guanyat un dels premis del concurs NeuroArt, organitzat per l’Institut de Neurociències, la facultat de Belles Arts i la Unitat de Cultura Científica i Innovació de la Universitat de Barcelona amb l’objectiu de divulgar la ciència a través de representacions artístiques del sistema nerviós.

Els alumnes de Ciències Naturals de 3r d’ESO i Visual i Plàstica de 4t d’ESO del centre van elaborar diverses representacions artístiques sobre el sistema nerviós i les neurones, conceptes que prèviament havien treballat. L’institut va seleccionar els dos millors, titulats La Caixa dels Sentits i Imaginació i creativitat, ho representem?.

Al concurs hi van participar un total de setze instituts d’arreu del país i l’Alt Foix es va endur un premi a la millor obra original i creativa pel projecte La Caixa dels Sentits. Es tracta d’una obra interactiva a través de la qual, segons el sentit que es percebi, s’il·lumina una part o una altra del cervell.

FER UN COMENTARI