El curs vinent l’Institut Andreu Nin oferirà dos nous graus de formació: un de mitjà relacionat amb activitats i un de superior sobre integració social.

El Grau Mitjà sobre Conducció activitats físiques i esportives en el medi natural s’impartirà en horari de matí al nou institut escola, ubicat a la zona del Botafoc, i complementarà el Grau superior Ensenyament i Animació Socioesportiva que ja s’imparteix a l’institut Andreu Nin. Aquest grau mitjà capacita per fer de guia per senders i zones de muntanya a peu, en bicicleta o a cavall, on no són necessàries tècniques d’escalada ni d’alpinisme. També forma tècnics d’esports d’aigua, urbans i d’altres emergents.

Per altra banda, el Grau Superior d’Integració Social es farà en la modalitat FP dual, formació professional que es realitza en alternança entre el centre educatiu i l’empresa, en col·laboració amb la Fundació Santa Teresa. Les classes es faran en horari de tarda i les pràctiques al matí. Aquest títol capacita per a programar, analitzar, implantar i avaluar les intervencions en integració social aplicant estratègies i tècniques específiques, promovent la igualtat d’oportunitats i garantint la creació d’entorns segurs tant per a les persones destinatàries com per al personal professional.

El regidor d’Educació, Kenneth Martínez, també va anunciar que, en horari de matí, el nou institut escola acollirà els estudis de Grau Superior d’Educació Infantil, per tal d’establir dinàmiques amb els grups de P3 d’aquest centre i amb l’escola bressol que també està ubicada a la zona del Botafoc.

FER UN COMENTARI