L’intent de 4 de 8 amb agulla dels Xicots queda lluny de carregar-se

0
1289
3 de 8 dels Xicots davant la catedral de Tarragona.

Els Xicots de Vilafranca van fer diumenge al migdia al Pla de la Seu de Tarragona el primer intent de 4 de 8 amb agulla de la seva història. Un intent que va quedar lluny de carregar-se, ja que va fer llenya amb la cassoleta del 4 de 8 col·locada. Hauran, doncs, de seguir assajant un castell que ja estava en cartera per festa major, però que encara s’ha mostrat tendre, i tornar-se’l a plantejar de cara a la diada del Roser.

 

Els vermells van obrir plaça en la diada dels Castellers de Sant Pere i Sant Pau amb el 4 de 8, el 19è de la temporada, descarregat sense problemes. En segona ronda van fer l’intent del castell amb agulla. En no sortir bé, van rebaixar pretensions i van tirar tot seguit la torre de 7. En tercera ronda va arribar la millor notícia del dia, la recuperació del 3 de 8, que no assolien des de la festa major. Una construcció amb canvis, que van haver de treballar per descarregar-lo. Era el 15è de la temporada. Van acabar amb el pilar de 5.

 

Els Castellers de Sant Pere i Sant Pau van bastir la torre de 7, el 3 de 8, el 4 de 7 amb agulla i el pilar de 6, i els Xiquets de Tarragona el 4 de 7 amb agulla, el 3 de 8 i el 4 de 8.

FER UN COMENTARI