Lírica Ribes estrena la seva segona temporada

0
267

El Centre Parroquial presentarà diumenge la Lírica Ribes 2020/21 en una doble sessió en què hi tindran un pes important les actuacions de piano d’alumnes de música (a les 11 del matí) i de tothom qui ho vulgui, prèvia inscripció a liricaribes@gmail.com, a partir de les 5 de la tarda.

L’acte s’obrirà a les 11 del matí amb les presentacions de la temporada 2020/21 de la Lírica Ribes i del Concurs Maria Canals. Seguidament, hi haurà les intervencions al piano d’alumnes de piano locals i el pianista Bru Corbella oferirà una exposició pràctica de les diferents disciplines del piano.

Lírica Ribes és una secció del Centre Parroquial creada el 2019 que pretén ser un espai per aprofundir en la música clàssica. El seu principal objectiu és atraure al municipi òperes, concerts de clàssica, sarsueles i musicals, que sovint s’han d’anar a buscar fora. La present temporada s’obrirà el 18 d’octubre, amb “Els tres mosqueters”, a càrrec de l’Orquestra Camerata de Reus.

El Concurs Internacional de Música Maria Canals, que també es presenta diumenge, arriba a Sant Pere de Ribes precedit pel seu prestigi. Fundat l’any 1954, és el degà dels concursos de música a l’Estat i un dels deu primers concursos del món en ser acceptats per la Federació Mundial de Concursos Internacionals de Música, el 1958.

L’entrada als actes de presentació de la Lírica Ribes, tant al matí com a la tarda, serà lliure fins a omplir l’aforament, sense inscripció prèvia.

FER UN COMENTARI