Lleida veu el 4 de 8 més llunyà dels Bordegassos de Vilanova

0
966

Mai els Bordegassos de Vilanova havien descarregat el carro gros tan lluny de casa com el que van fer dissabte a la tard a Lleida, a 130 quilòmetres de Vilanova. Fer-ho, i per cinquena vegada consecutiva, demostra la seguretat que li han agafat al 4 de 8. A més, aquest era el 125è de tot l’historial de la colla, dels quals 105 han estat descarregats.

pd6
Foto: Yoko Ono

Va ser el castell de sortida i es va descarregar amb aparent facilitat. I amb enxaneta nova. En segona ronda van bastir la vuitena torre de 7 del curs, que va salvar una petita sotragada abans de la carregada, i que els de groc terós no descarten pujar damunt del folre en el Dia de la Colla, que serà aquest diumenge. El quinzè 5 de 7 de l’any va donar pas al moment més esperat de la diada, el nou intent de pilar de sis, que altre cop van carregar, malgrat seguir-ne sumant de descarregats a assaig (n’han fet una desena, per tan sols un a plaça). Aquest cop va cedir poc després de la motxilla de sortida de l’enxaneta, després d’haver estat carregat sense problemes.

Al seu costat, els Castellers de Lleida van descarregar el 5 de 7, el 4 de 8, el 7 de 7 i el vano de 5 i els Xics de Granollers, el 4 de 7, el 5 de 7 i el 3 de 7, a més de dos pilars de 4 simultanis.

 

FER UN COMENTARI