Lliurats els premis de la tercera edició dels Lalo als millors treballs de batxillerat de Vilanova

0
520
Clàudia Miró, primer premi en categoria d’humanitats, al costat de Blanca Deusdad (presidenta del jurat) i Dolors Camacho (gerent).

El Patronat de la Fundació Privada Sant Antoni Abat de Vilanova ha lliurat enguany de manera individual, i no en un acte conjunt, la tercera edició dels Premis Lalo als millors Treballs de Recerca de Batxillerat.

N’han resultat premiades enguany cinc estudiants: Clàudia Miró, pel treball “Literatura concentracionària: l’experiència als camps franquistes”, primer premi en la categoria d’Humanitats; Àuria Carrillo, pel treball “El somni del port, història de l’activitat marítima a Vilanova i la Geltrú”, segon premi; Sara Alidrissi, per “Estudi de l’aerodinàmica de dos perfils alars”, primer premi en categoria de Ciències i Tecnologia; Martina Génova, per “El paper de l’alumini: embolcall del Parkinson”, segon premi; i Sofía Pereda, per “L’herència de la retòrica i l’oratòria forenses clàssiques”, en categoria d’Arts; el segon premi ha quedat desert.

Els guardons estan dotats amb 600 euros per a les primeres classificades i 300 per a les segones, a més d’una estatueta obra de l’artista Rosa Tous.

FER UN COMENTARI